Pasji salon

Predstavitev salona

Pasji salon Smrček

Pasji salon Smrček v Novem mestu poskrbi za celotno nego vašega kosmatinčka, ki je strokovna in prijazna. Kosmatinec pa bo urejen od glave do repa. Nego vedno prilagajam glede na trenutno počutje psa, potrebe in vaše želje. V salonu uporabljam le naravne pasje šampone in druge izdelke za nego, ki zagotavljajo, da bo kožušček vašega kosmatinca zdrav in sijoč.

Celotna nega

Kopanje, sušenje, striženje, krajšanje krempljev in nega blazinic, nega ušes, praznjenje paranalnih žlez, odpravljanje manjših vozlov.

Kopanje psa

Pri kopanju uporabljamo le kvalitetne naravne pasje šampone in druga sredstva za negovanje dlake, ki blagodejno vplivajo na kožuh in kožo in ne povzročajo alergičnih reakcij. Naravne pasje šampone in nekatere pripomočke za nego psa lahko kupite pri meni v salonu.

Striženje psa

Vašega psa ostrižemo po pasemskih standardih ali po vaših željah. S striženjem ali britjem zagotovimo higieno, udobje in izgled vašega kosmatinčka.

Poleg striženja vašim kužkom nudimo tudi nego ušes, blazinic, krajšanje krempljev, kopanje, česanje in razčesavanje, odstranjevanje odmrle dlake, trimanje.

fptbty
Spoznajte nas

Ditka Štritof

Po izobrazbi sem veterinarski tehnik in od vedno ljubiteljica živali. Ideja o pasjem salonu je nastala iz ljubezni do štirinožnih prijateljev, ki me spremljajo že od malih nog. Zato sem se odpravila na Dunaj kjer sem opravila tečaj in prejela certifikat. Po enem letu učenja pa sem odprla svoj Salon za nego psov Smrček v Novem mestu. Ker pa vem, da si vaši kužki zaslužijo le najboljše se redno tudi izobražujem.

Mnenja strank

Kaj stranke povejo o nas?

“Love this place! Everyone is always so friendly and my dog loves it there. We get all our toys, treats, food, and grooming done here. ”

Olivia Bruce

“I can’t thank you enough. You have exceeded my expectations and I will be sharing with friends the exceptional service you have provided for us. ”

Susan Curtis

“I have been going to this store for the past 3 years. I find the staff friendly and very knowledgeable. The store is always very clean. ”

Thomas Bradley

Skrb za kosmatince

Udobje in urejenost vašega psa

Želite, da vas vaš pes uboga?

Rezervirajte svoje mesto v pasji šoli Smrček.
Pasja šola

Se odpravljate na dopust?

Pustite psa na varnem v naši družbi.
Pasji hotel