Hotel za pse

Hotel za pse

Smrček razvaja vaše kužke

Hotel za pse je bil zgrajen 2014 in ustreza vsem standardom. Hotel je zidan ter ima zunanji in notranji del, boksi pa so različnih velikosti glede na velikost psov. Boksi so zidani tako, da so poleti hladni, za zimske dni pa imajo vgrajeno talno gretje in električne panele. Ves čas imajo živali v boksu in v izpustu na razpolago svežo vodo. Hotel je popolnoma ograjen in ima 1500 m2 izpusta. Čez dan pse peljemo na sprehode in na vadbišče, kjer imajo ograjeno 5500 m2 zelenico in lahko psi prosto tekajo.

V našem ograjenem izpustu in na poligonu, kjer se psi lahko prosto gibljejo, bo vaš pes lahko sprostil svojo energijo in se družil z drugimi psi. Če vaš pes nima rad družbe se ga na sprehod vodi individualno. Za pse so nameščeni podesti in blazine za počitek – odvisno od vsakega psa posebej.

Pse hranimo dvakrat na dan in imajo po obroku obvezen enourni počitek. V času hotelskih uslug se izvajajo tudi različne vaje s psmi, ki pripomorejo k zadovoljstvu psa, posledično pa tudi k socializaciji in osnovni poslušnosti.

Hotel za pse je odprt vsak dan in psa pripeljete in pridete iskat po predhodnem dogovoru. Svoje pse lahko k nam pripeljete le za nekaj ur, dan, več dni ali za daljšo odsotnost (počitnice). Na voljo so vam različne možnosti – po dogovoru.

Lastniki imate možnost prinesti svojo hrano, s katero bomo brez doplačila nahranili vašega psa. Lahko pa se odločite za našo hrano.

Kaj potrebujem za prvi obisk ?

  1. potni list psa – cepilno knjižico
  2. identifikacijski dokument lastnika
  3. pes mora biti zaščiten proti zajedalcem (bolhe, gliste, trakulje, uši..)
  4. izpolnjen obrazec

Izpustni prostor je namenjen zabavnem druženju in socializaciji. Poskrbljeno je za senco, ležišča, vodo in zabavo. Psi so lahko spuščeni, saj je celoten prostor ograjen, tako da ste lastniki lahko brez skrbi.

Ograjen poligon 5500 m2 lahko tudi najamete za prosto tekanje in zabavo vašega psa.

Večina psov, ki živijo v mestih, nima dovolj sprehodov in gibanja. Pogosto poslušamo o psih, ki doma iz dolgčasa grizejo razne predmete in uničujejo stanovanja ali pa cele ure lajajo. Po navadi pes to počne, ker mu je dolgčas in protestira, ker je sam.

Pri nas v hotelu bomo poskrbeli za to, da bo imel pes v času odsotnosti lastnika dovolj gibanja. Druga pomembna prednost vključitve vašega psa v naš hotel je socializacija z drugimi psi in prostor za sproščanje njihove energije. Posledično to pomeni manj problemov s psom doma.

Spoznajte nas

Strokovna usposobljenost

Pasja šola Smrček deluje pod strokovnim vodstvom. Vodi jo Marko Štritof. S šolanjem psov se ukvarja od leta 1991, ko je opravil tečaj in pričel delati kot policist vodnik službenega psa. Od leta 2001 dela kot inštruktor za šolanje službenih psov policije. V tem času je pridobil veliko izkušenj na vseh področjih in sodeloval s civilnimi, vojaškimi in mednarodnimi organizacijami za šolanje psov. Ves čas pa se že ukvarja tudi s civilnim šolanjem psov, 2010 pa je odprl svojo šolo v želji deliti svoje izkušnje tudi z vami. Kakovosten učitelj je zlata vreden, kakovost pa lahko človek nudi le z dolgoletnimi izkušnjami.

0
Izšolanih psov
0
Različnih ukazov
0
Zadovoljnih lastnikov
0
Rednih strank
Mnenja strank

Kaj stranke povejo o nas?

“Love this place! Everyone is always so friendly and my dog loves it there. We get all our toys, treats, food, and grooming done here. ”

Olivia Bruce

“I can’t thank you enough. You have exceeded my expectations and I will be sharing with friends the exceptional service you have provided for us. ”

Susan Curtis

“I have been going to this store for the past 3 years. I find the staff friendly and very knowledgeable. The store is always very clean. ”

Thomas Bradley

Skrb za kosmatince

Udobje in urejenost vašega psa

Želite, da vas vaš pes uboga?

Rezervirajte svoje mesto v pasji šoli Smrček.
Pasja šola

Negovanikosmatinci

Nega vašega psa z naravnimi izdelki za nego.
Pasji salon