O pasji šoli Smrček

Z pričetkom obratovanja je šola za pse Smrček pričela v letu 2010. Prostora za šolanje psov imamo veliko, saj imamo za šolanje v pasji šoli Smrček namenjeno posestvo v velikosti 5.500 m2, ki je v celoti ograjeno in lahko psi prosto tekajo, brez bojazni da bi vam ušeli ali se pripetila kakšna druga nevšečnost. Pasja šola se nahaja sredi narave, obdana s travniki in gozdom, ki ponuja brezmejne možnosti za teninge in sprehode v naravi.

Pri šolanju psov je na prvem mestu pozitivna motivacija na podlagi igre in nagrade s hrano. Pri šolanju psov se prilagajamo individualno vsakemu psu in lastniku posebej. V naši šoli za pse vas kuža uboga, psi pa so socializerani, navajeni ljudi in drugih psov. Težave, kot so vlečenje psa, agresivno vedenje in druge oblike odklonskega vedenja uspešno odpravljamo.

Pasja šola Smrček deluje pod strokovnim vodstvom. Vodi jo Marko Štritof. S šolanjem psov se ukvarja od leta 1991, ko je opravil tečaj in pričel delati, kot policist vodnik službenega psa. Od leta 2001 dela kot inštruktor za šolanje službenih psov policije. V tem času je pridobil veliko izkušenj na vseh področjih in sodeloval s civilnimi, vojaškimi in mednarodnimi organizacijami za šolanje psov. Ves čas pa se že ukvarja tudi s civilnim šolanjem psov, 2010 pa je odprl svojo šolo v želji deliti svoje izkušnje tudi z vami. Kakovosten učitelj je zlata vreden, kakovost pa lahko človek nudi le z dolgoletnimi izkušnjami.

Če potrebujete varstvo ali sprehajanje psa poskrbimo tudi za to v našem pasjem hotelu Smrček.

Nudimo tudi možnost nakupa že izšolanega psa, psa za varovanje oseb ali objekta ali druge namene in potrebe. Šolamo pse tudi za varnostne službe. Za več informacij pa smo na tel. št. 041 47-1234 ali preko email-a.